El, DRAGOStea mea!

El, DRAGOStea mea!

Dincolo de sarcina, de nastere si emotii! Dincolo de fraxiparina sau alte tratamente zilnice. Acolo, undeva in fundal este un barbat! Care in tacere isi sustine sotia, dar care nu arata prea mult! Nu pentru ca e egoist, doar pentru ca asa e aluatul lui. Un amestec de putere, sensibiltate, iubire si modestie! Un om căruia nu ii place sa iasa in evidenta cu nimic! Chiar mai deloc! Nu are foarte mulți prieteni, dar cei care ii sunt dragi, chiar ii sunt la inima!

El e omul meu iubit!

Ha! Acum va ganditi ca ne laudam iubirea in public! Nu! Asa cum ne iubim, asa avem si contre. Eu nu cred in povestile femeilor care zic ca ele nu se cearta niciodata cu sotii. Ca nu au diferente de opinii sau ca totul e lapte si miere! Asta e diplomatie sau început de relatie. Cand inca nu deranjezi cu nimic, ca esti la început si vrei sa vezi unde duce.

Ce vreau eu sa zic cu postarea asta?

Vrrau sa incurajez familiile tinere sau relatiile in impas sa gandeasca de doua ori inainte de orice decizie!
Nimeni nu e perfect, daramite perfect impreuna! Fiecare vine cu un bagaj anterior. Cu experiente care l-au adus in formatul de astazi!

„Fiecare sac isi are peticul lui”

Asta e vorba bunicii mele! Vorbele astea din popor au o samanta de adevar întotdeauna. Asa ca fiecare om are o jumatate a lui. Faci abstractie, niciunul nu e sacul si celalalt e peticul, fiecare e o parte egala, doar ca de multe ori se gasesc greu.

Si daca v-ati gasit, rămâneți impreuna!

Nimic nu e usor in viata, iar viata de familie cred ca e cea mai mare provocare! Pentru ca acasa esti tu, cu zile bune si rele! Cu momente de bucurie si de tristete. Acasa nu esti la patru ace si nici sosetele nu stau mereu la locul lor. Acasa esti tu si bagajul tau comportamental. Si intr-o familie cu bagaje diferite, pana la sortare dureaza sau se aleg, pana se despart!
Daca ai decis ca un om e pentru tine, atunci lasa de la tine!Dar, sentimentul sa fie reciproc! Fiecare trebuie sa cedeze la randul lui pentru armonie.

Nu pleca urechea la altii!

Fa doar ce simti! Pentru ca nu altii iti traiesc viata, tu o traiesti! Deciziile trbuie sa iti apartina mereu.
Tine minte! Nu trăiești de doua ori!
Si o poveste care s-a rupt candva te va readuce mereu cu gandul, in punctul critic, la cel mai mic hop! Asa ca cel mai bine, sariti hopurile impreuna!

Sortati impreuna!

Alegeti împreună ce e mai bun pentru voi si mergeti la drum! Viata va ofera lapte si miere, dar si incercari si tristete! Viața e cea mai mare scena, in care tu ești actorul principal si regizor Dumnezeu! Așa ca alege cu sufletul, sorteaza cu mintea si mergi inainte cu Dumnezeu!
Omul vietii tale poate fi chiar la colt de strada! Poate fi cel mai bun prieten sau omul pe care il vei cunoaște curand! Trebuie doar sa ai inima deschisa si mintea sa aiba un beculet aprins!

Pana una, alta omul meu este cel pe care l-am asteptat o viata si alaturi de care am inceput de la lingura si sare! Cu credite la casa, etaj patru si salarii mici! Nu a avut niciunul interes la altul! Tot ce am vazut a fost armonia, apoi ne-am modelat la multe. Si acum mai avem lucruri pe care le sortam, ca suntem caractere puternice, dar cu tel comun si bagaje asemanatoare.

Zambiti si iubiti!

Iulia
iulia@filtrualbastru.ro
No Comments

Post A Comment