Parchezi acasa si te trezesti pe loc cu handicap!

Parchezi acasa si te trezesti pe loc cu handicap!

Da, la noi ! Aici unde vor sa se imbulzeasca lumea ca in raiul verii la mare! Ca tot ne ameninta cu liberul de la 1 iunie! Este super fratilor! Din ce in ce mai bine in toate. Nu mai zic de altele! Nu e totul cum ar trebui sa fie. Noi avem portul si il avem degeaba! Avem plaje si nu stim sa le valorificam! Suntem un fel de branza buna in buruduf de caine!

Ce m-a scos din sarite?

Pai uite te trezesti omeneste si iti spun vecinii sa cobori la masina. De ce ? Doar stii ca ai parcat in fata blocului, intre spatiile trasate! Fara sa incurci pe nimeni si nici sa parchezi ca un bou! Da! Dar se pare ca nu suntem tocmai in democratie. Au trasat semne de handicap pe locurile in care masinile erau parcate, deja! Mie mi se pare un abuz sa pui semn de hanicap pe locul unde masina e parcata si apoi sa le ridici. Pentru ca cine nu a raspuns la telefon sau nu a fost acasa, cand a inceput trasarea s-a trezit cu masina ridicata (din fata blocului). Unde e masina? A zburat! A luat-o drona!

Pe nepusa masa!

Exact ca la „lupta in izmene”, asa si la noi. Pe ei si pe locurile lor! Prea se lafaie astia in locuri de parcare! Hai sa mai taiem! Te trezesti ca a parcat semnul de hanicap sub masina ta. Lipsa de respect fata de cetateni! Sa faci schimbari peste noapte si sa nu iti anunti in prealabil oamenii pe care vrei sa ii lipsesti de una, alta!

Hai ma, ca aveti locuri de parcare!

Cine sta in zona Victoria stie ce inseamna un loc de parcare. Multi nervi. Greu gasesti un loc de parcare. Locuri disponibile nu sunt. Sa iei de la primarie. Asa ca se aplica regula” ce am gasit al meu sa fie!”. Si spui Doamne ajuta daca gasesti unul pe langa bloc, iar in fata blocului deja e ziua ta norocoasa!Nu avem locuri de parcare si nu avem o mie de masini pe cap de familie.

Cum e la Constanta?

Superb! Soare, mare, oameni frumosi! Chiar asa e! Cum e intretinuta Constanta ? Cum sunt respectati oamenii ei ? Jaleee! Un oras frumos, nepretuit la adevarata valoare. Si nu incep acum moartea caprioarei, ca nu o mai termin nici intr-o mie de ani. Constanta e orasul meu de suflet jumatate din viata mea e aici, dar  te simti incorsestat din ce in ce mai mult.

Cum s-a terminat ?

Cu banda de stanga! Ca ne-am tampit cu sensurile giratorii si schimbarile de sens, dar cu parcarile nimic. AAA,DA!!! Cu parcarile e Odiseea preturilor! Aia de iti vine sa iti pliezi masina si sa o iei in casa! …nu mai zic nimic ca deja mi-au plecat si literele, nu mai vor sa se uneasca!Sunt la fel de suparate ca mine. Sa speram ca nu ajungem sa parcam toti la Eforie!

Zambiti si iubiti!

Iulia
iulia@filtrualbastru.ro
No Comments

Post A Comment