2020 Fugi cat te tin picioarele!

2020 Fugi cat te tin picioarele!

Un an greu..

În câteva ore ne punem speranțele în anul ce vine! Trece un an sinuos, greoi și imprevizibil. Anul 2020 a fost un an de încercări. Ne-am văzut mai puțin cu cei dragi, am învățat sa ne salutam altfel, am consumat mai multe măști decât ne-am fi imaginat vreodată. Un an în care s-au stins multe vieți, de covid sau nu, ei rămân în amintirea celor dragi ca fiind plecați într-un an blestemat. A fost un an în care parca toată lumea a absolvit medicina și farmacia. Și toți știau ce se întâmplă dincolo de acest virus. Un an in care s-a pus la îndoială omenia.

Mai e putin!

A fost… Deja i se scurge timpul! Apa trece, pietrele raman. Ca în fiecare zi, în fiecare an privim spre cer și ne dorim ca cei dragi noua sa fie sănătoși și sa se bucure de momentele frumoase ce ne așteaptă! Sa ne recăpătam încrederea in medicina și sa încercăm sa ne conturam traiectoria anului ce vine, asa cu gânduri inocente și temelii de piatra!

Va doresc din suflet fericire, sub orice forma!

Poate pentru unii o reprezinta o îmbrățișare de la cel iubit, altuia ii e de ajuns măcar glasul tremurând de dor, a cuiva drag plecat departe sau poate doar bucuria ca azi trăiește acest moment. Fericirea e starea perfecta a inimii si linistea somnului. Sa o aveti din plin! Iar dacă nu știți ce este aia sa va gândiți la cei care au pierdut oameni dragi, la cei care nu  isi permit nici macar pe sfert sa aiba din cat aveti voi, chiar dacă își rup oasele la munca. E lumea plina de vieti amarate, traite in modestie si anonimat.

Ah!Sa nu uit 2021…daca tot vii, te rog îngroapă-l pe 2020 undeva cât mai adânc! Si daca cumva te bate gandu sa umbli si tu cu cioara vopsita sa stii ca ne-am calit atat de tare ca te ingropam si pe tine!

Zâmbiți și iubiți!!

Iulia
iulia@filtrualbastru.ro
No Comments

Post A Comment