Sa va luam Motzul!

Sa va luam Motzul!

Fiecare poveste de iubire este pretioasa. Si toate sunt frumoase, prin unicitatea lor. Asa este si povestea voastra. Una cu urcusuri si coborasuri, cu realizari si piedici. Asa se intampla cand povestea incepe din adolescenta, relatia creste si se schimba in acelasi timp cu cei care, la randul lor se dezvolta. Evolueaza atat ca fizic si psihic, cat si sufleteste.

Povestea voastra are un trecut. Si un punct culiminant ce v-a legat pe viata, Eric. Eu va stiu din vremea in care va dadeati coate, va bosumflati unul pe altul, iar apoi erati cei mai indragostiti. Nu e tocmai usor sa mentii o poveste din adolescenta, sa o aduci la maturitate si apoi sa o intretii .

Indiferent de ce  va ofera viata si ce incercari va vin in cale, noi ,nasii va dorim sa nu uitati de unde ati plecat. Sa ramaneti in adancul inimilor voastre tot cei care se iubeau sincer si care vor binele celui mai iubit om din viata voastra, fiul vostru.

Sa curga zilele frumoase in viata voastra si sa va pistonati frumos unul pe altul,pentru ca altfel nu ati fi voi.  A trecut un an de cand Dumnezeu va unit inimiile si noi v-am fost martori in fata Lui. Sa treaca si ceilalti ce v-au fost scrisi ,acolo, in cartea lui Doamne Doamne fara incercari grele si totusi de mana, impreuna.

Va pupa nasa si nasu!

Iulia
iulia@filtrualbastru.ro
No Comments

Post A Comment