Ce se schimba în prima luna cu bebe?!

Ce se schimba în prima luna cu bebe?!

De o luna în viata noastră!

Nici nu am realizat când a zburat timpul asta! Doar fraxiparina mai îmi amintește de perioada cu burtica mare. Și cu emoțiile de a-ți vedea mutrita! Doar eu știu câte vise și speranțe aveam. În mintea mea te-am creionat în mii de feluri, dar nicicand la fel de frumos cum a făcut-o Dumnezeu, pentru ca doar El reușește perfecțiunea. Nu, nu îmi laud odrasla, nu zic ca e cel mai frumos! Doar ca e o minune pentru noi și îmi doresc sa fie o minune în viețile celor pe care ii va cunoaște în viata, de a lungul timpului.

Ce s-a schimbat?

Mda, somnul! Ce rost are un somn legat și fără noima? Asta a zburat cu venirea ta pe lume. Primu care a ieșit pe ușa, când ai întrat tu.

Hainele curate!

Nu, nu umblam împuțiți, dar nu durează mult pana are o pata de lapte pe ea sau pur și simplu din graba, a doua zi o iei tot haina de ieri.

Bratele sunt pline!

Niciodată nu am avut brate mai pline ca acum. Dormi, mănânci, crampe, colici, plâns doar în brate te alini. Si asa e și normal. Unde e mai bine ca la mami sau tati în brate? Nicăieri. Aici o sa găsești mereu dragostea necondiționată.

Importanta sânilor!

Da, pana la tine i-am ascuns cum am știut mai bine. I-am băgat în sutiene cu push up, i-am ascuns sub bluze și cămăși! Azi sunt plimbați prin toată casa la vedere, pentru ca sunt poarta spre hrana ta zilnica! Acum am inteles utilitatea lor (glumesc!).

Cumpărăturile s-au schimbat!

Oferte la pampersi și hăinuțe și cele mai multe online. Nu prea mai pierdem timp în mall sau dacă mergem în magazin fizic, mai pe fuga ca tu ești mic și ți se face repede foame.

Dupa somn si baile lungi au zburat!

Unde s-au dus băile lungi? Au plecat în vacanta, după somn! Dusul e rapid și importanta e baita ta! O sa tot avem timp de baile alea lungi când tu de abia o sa ne mai sa răspunzi la telefon.

Ce s-a  mai schimbat?!

Inima a mai crescut, cu un loc mare, ce îți este rezervat! Ne bucuram de fiecare gest pe care îl faci. De fiecare rânjet și figura. Ești super bebelinu nostru și suntem bucuroși ca Dumnezeu s-a lipsit de un înger și te-a trimis în viețile noastre. 

Nu-i ușor, dar merita fiecare cearcan!

S-au schimbat multe, dar am așteptat toate astea cu mult drag. Nu sunt ipocrita sa zic ca e ușor, dar ne este atât de drag ca nu simțim toate lucrurile astea ca o povara sau greutate.

Suntem mama și tata, încă nu m-am obișnuit cu ideea., insa abia asteptam sa ne strigi prin casa! Pana atunci absorbim fiecare clipa cu tine! Știm ca zboară timpul asta ca un nebun și o sa ne fie dor de tine bebeluș!

Ai facut o luna,mami!

A trecut o luna și ne așteaptă o viata plina de tine, de noi și ce o mai sta la coltul vieții! Nu vreau sa fim bogați, vreau doar sa rămânem bogați cu oameni, asa cum am fost mereu. Sa putem sa ne bucuram de lucrurile mărunte și de oamenii dragi! Sa te învățăm și pe tine ce este omenia și pentru ce se merita sa lupți în viata!

Te pupa mami și tati!

Zâmbiți și iubiți!

Iulia
iulia@filtrualbastru.ro
1 Comment
  • Iuliana Potlog
    Posted at 08:47h, 05 februarie Răspunde

    Esti minunata! Spui totul atat de frumos! Mi-am amintit de primele luni ale copiilor mei! M-ai facut sa plang! Sa va dea Domnul sanatare si bucurii nemasurate!

Post A Comment