Cauți designer de interior? Te ajuta Anca!

Cauți designer de interior? Te ajuta Anca!

Astazi vorbim despre frumos!


Și când ma gândesc la detalii, în minte îmi vine numele ei! Mereu am simțit zodiile de foc, ca cele mai puternice din zodiac! Și azi am o reprezentanta de frunte! O sagetatoare a frumosului!
Ea este Anca!

Cine este Anca?

Ea este Anca, colega mea! Și da chiar fredonez pe melodia lui Ristei! Anca este colega mea din liceu, prietena de ani de zile! Este mama, sotie, reprezentant de vânzări la o clinica privata și acum designer de interior și proiectant! 

Daca m-as apuca sa scriu despre ea…nu as termina prea curand! Este un om complex, cu multe calitati si nu poti sa o rezumi la cateva cuvinte! Acum fac doar o trecere in revista! Asez un buton de cautare pentru design si ii dau numele Anca! Atat!

Ce face Anca?

Pune suflet în orice colt uitat de lume!
De o viata are atenție la detalii. Ii place sa pună în lumina orice locusor și din nimic face ceva frumos! Este în creștere copil și în timp ce a învățat sa fie mama a învățat sa devina designer și proiectant. Ea este omul căruia ii lași cheile unui apartament aflat în paragina și la întoarcere ea îți dă o cafea pe care o bei în fotoliu din living!

Cum faci asta?

Simplu! Dupa ce o gasesti pe Anca mea, toate grijile de renovare vor disparea! Îți faci un buget, închizi ochii sau visezi cu ei deschiși și povestești cam ce ți-ai dori și cum. Apoi o lași pe Anca sa te surprindă!

 

Unde o găsești?

Pe instagram sau facebuc! V-am lasat linkurile către paginile ei! Și nu e doar o pasiune, a învățat cu puiul în portbebe, cu foaie și pix în mana ce și cum se face tot! Și încă învață! Da! E ca un foc, de neoprit! 

Spor la renovari!

Zambiti si iubiti!

Iulia
iulia@filtrualbastru.ro
No Comments

Post A Comment