La multi ani, oamenilor cu buline!

La multi ani, oamenilor cu buline!

La multi ani!

Da, voua! Farmacisti si asistenti de farmacie! Stiu ca nu sunteti tocmai cei mai apreciati din domeniul sanatatatii. Stiu ca va luptati cu multe prejudecati ale oamenilor si cu alte „lupte interne” pe care fiecare farmacie le cunoaste in bucataria ei. Stiu ca v-ati dedicat timp pentru a purta acest halat alb si a fi acolo, atunci cand omul acela cu chip trist si disperare in ochi paseste in farmacie.

Stiu ce inseamna sa fii farmacist pentru ca sunt unul dintre ei. Si nu e tocmai o meserie respectata de oamenii din jur. Stiu ca de multe ori sariti peste un eveniment important din viata pentru ca nu va incadrati in program. Si mai stiu ca uneori mai si visati ca sunteti la munca si rezolvati retete grele pentru oameni la ananghie. Multi dintre cunoscuti ne vad ca pe cei cu salarii mari, cu munca putina si eventual chiar fara prea multe studii in spate. Da! Dureros…

Optimistii traiesc mai fericiti!

Dar azi s-a pus o zi pentru noi, pentru voi, oamenii cu buline! Sa aveti sanatate si rabdare! Poate candva se vor schimba si pentru noi niste lucruri. Poate candva vom avea un drept la replica, nu doar o zi in care ne spunem la multi ani intre noi.

Noi stim ca fiecare avem oameni pe care i-am transformat in prieteni in timp, doar prin consiliere si recomandari cu suflet. Stim sa fim oameni, dincolo de un halat si o masca suntem simpli, muncitori si meritam un „Multumesc!”.

La multi ani, dragilor! Indiferent de culoare si imnul farmaciei, indiferent de lant sau celor care cu greu mai sustin o independenta, celor din spitale, rezidentilor, voua, tuturor „La multi ani !”

Zambiti si iubiti!

Iulia
iulia@filtrualbastru.ro
No Comments

Post A Comment