Mănăstirea Sf. Dionisie Exiguul și Sf. Efrem cel Nou

Mănăstirea Sf. Dionisie Exiguul și Sf. Efrem cel Nou

Natura și aer curat.

Gura Dobrogei, cu siguranță ai cautat locuri în aer liber  și ai dat de acest loc verde prin toți porii săi. Mulți oameni ai locului îl cunosc ca loc de a-și petrece timpul liber sau a face un grătar la iarba verde.

Loc de rugăciune.

 

Dincolo de frumusețea sălbatică a ținutului și de faptul ca îți poți pune cortul și arunca undita în dereaua ce curge de-a lungul locului, te poți și ruga. Și chiar avem o mănăstire frumoasa și îngrijită. Pare  ca un loc de poveste, curat și plin de flori.
Mănăstirea a luat naștere în 2011 și este o obște de maici. Aceasta are hramul  Sf. Dionisie Exiguul și  Sf. Efrem cel Nou.

Cum ajungem la mănăstire?

Este foarte ușor de ajuns Constanța-M. Kogălniceanu – Târgusor – Gura Dobrogei. Indicat ar fi sa mergi ușor dupa ce ai făcut dreapta din DC81 pentru ca drumul e unul forestier.
Dacă v-am făcut curioși puteți merge sa va rugați la moaștele Sf. Efrem cel Nou. În biserica găsiți o rugăciune adresata lui, pentru a va aduna mai ușor gândurile și apoi va puteți bucura de o gura de apa rece de izvor, din curtea mânăstirii.
Zâmbiți și iubiți!

Iulia
iulia@filtrualbastru.ro
1 Comment
  • Catalina
    Posted at 16:36h, 19 noiembrie Răspunde

    Acum chiar sunt curioasa sa vizitez acest lăcaș.Multumesc Iulia

Post A Comment