Deasupra norilor, in Hotel Pestera

Deasupra norilor, in Hotel Pestera

Anul asta gandul la vacante a zburat precum frunzele de toamna…Asa la cea mai mica adiere. Din teama de a nu da peste ghinion am stat departe de tot ce ne-a fost drag, pe langa oameni si vacante. Insa am hotarat sa mergem 2 nopti undeva mai retras putin, sa ne bucuram de natura.

Cazarea aleasa de noi a fost Hotel Pestera. Cea mai buna alegere pe care o puteam face. Si am sa si argumentez de ce.

Altitudinea la care se afla hotelul te face sa simti natura mai aproape ca oricand. Privelistile minunante si accesibilitatea usoara. 

Vedere din apropierea Telecabinei Pestera

Ne-am bucurat de o mica drumetie la Manastirea Ialomitei. Avand in vedere ca manastirea este chiar la buza Pesterii Ialomitei. Ne-am clatit ochii si curatat plamanii in aceasta. Distanta de la hotel pana la aceasta pestera nu este mare, nu sunt buna la aproximat, asa ca o puteti considera ca o plimbare in cartier. 

Insa daca sunteti antrenati si va plac drumetiile aici aveti o lista cu recomandarile hotelului. 

De asemeni, in camera veti gasi un pliant cu trasee montane si activitati exterioare pe care le puteti face in timpul sederii dumneavoastra aici. Noi doar cu atat ne putem lauda. O vizita la Pestera Ialomitei si sus pe platoul telecabinei.

Pe drumul spre Pestera Ialomitei

Restaurantul are cei mai amabili ospatari si cel mai dragut colt a fost masa ursuletilor. Doi ursuleti de plus iau masa zilnic la restaurant si ospatarul chiar le aprinde si o lumarica si le schimba vaza cu flori. Semn ca si isi respecta vecinii din padure, la fel de multi ca oaspetii ce le calca pragul.

Ursuletii iau cina la Hotel Pestera

Aveti o terasa pe care va puteti bucura de aer curat pe tot parcursul zilei, dar si sezlonguri in curte unde puteti trage si un pui de somn in miezul zilei.

Da! Au piscina, sauna si toate nebuniile alea de rasfat, dar din precautie (covid19) acum sunt inchise. Cu siguranta vom reveni cand vom putea beneficia de ele.

Terasa Hotelului

Toate ca toate, dar somnul este important in orice vacanta. Ei bine dormi regeste. Saltele si pernele te imbratiseaza ca intr-un norisor. Si daca mai arunci si un ochi pe geam dimineata poti spune ca ai inceput ziua bine.

Internetul functioneaza foarte bine. Va zic asta pentru ca sotul meu a lucrat toate cele trei zile pe care le-am stat aici.

Serviciile pe care le ofera hotelul sunt numeroase. Aveti intreaga lista cu acestea le ei pe site.

Cat despre tarife si oferte, depinde de perioada in care mergeti si ce tip de camera alegeti. Noi am fost in timpul saptamanii de marti pana joi. Si am beneficiat si de o reducere pentru aceasta luna si o intrare gratuita in Pestera Ialomitei. Puteti accesa pagina lor cu oferta pentru luna aceasta, dar si pentru evenimentele urmatoare aici.

rpt

Pana la vacanta viitoare, care nu se anunta prea curand pentru noi, va pup si va doresc sa zambiti si sa iubiti!

Iulia
iulia@filtrualbastru.ro
No Comments

Post A Comment