A fost Mos Nicolae, dar noi il asteptam pe Mos Craciun!

A fost Mos Nicolae, dar noi il asteptam pe Mos Craciun!

Barza la noi e ren!

Mi-a luat ceva sa fac aceasta postare! E greu sa te bucuri, dupa ce treci prin incercari. Dar acum ca suntem pe ultima suta de metrii incercam sa fim optimisti. Speram sa punem punct unui an greu pentru toti. Si mai ales sa il incununam cu cea mai mare fericire pentru o familie, un pui de om.

Ce ii scriu eu baiatului meu ?

Minunile vin cand vrea Dumnezeu!

Ce va doresc celor care inca incearca sa aduca o minune in viata lor? Credinta in Dumnezeu si in Maica Domnului! Va voi scrie un articol despre perioada aia grea in care am primit avalanse de intrebari deranjante si situatii dificile.

Oamenii sunt cel mai de pret cadou

Daca nu a venit Mos Nicolae cu nimic in ghete, cautati in sufelt!Sigur v-a pus Dumnezeu si Mos Nicolae ceva bun, care nu e material. Poate va va deschide usa un om drag sau veti visa pe cineva plecat la Doamne Doamne si de care va e foarte dor. Astea sunt cadourile cele mai mari, oamenii dragi. Sa ii pretuiti pe toti si de cei care credeti ca nu va vad cu ochi buni, mai bine ii evitati usor. Nu putem schimba oameni, doar ei singuri pot. Insa ne putem bucura cu cei ce se bucura pentru noi.

Zambiti si iubiti!
Iulia
iulia@filtrualbastru.ro
3 Comments
 • State Diana
  Posted at 07:30h, 06 decembrie Răspunde

  Draga mea, ești minunată!!!
  Ori de câte ori am ocazie, îți citesc cu mare drag postările. Și scrii așa de FRUMOSSS!!!
  Felicitări pentru puiul vostru de om!!! Urmează să petreci cele mai frumoase clipe de pe pământ. Crede-mă, sunt unice!
  Vă doresc multă, multă sănătate tuturor, iar puiului vostru de om ii doresc din tot sufletul să fie cel mai iubit dintre pământeni!
  Naștere ușoară, draga mea! Să auzim numai de bine. Vă pup!

 • Oprea I.
  Posted at 13:02h, 06 decembrie Răspunde

  Hai Pui de om, sintem mai mult decat nerăbdători sa facem cunostinta!!!

 • Alina Marin
  Posted at 22:00h, 06 decembrie Răspunde

  Bună Iulia! Felicitări draga mea! În sfârșit vine minunea de bebe!
  Eu îți doresc naștere ușoară și sa treceți cu bine amindoi prin acest moment unic din viata voastră și să vă intimpinati băiețelul cu multa iubire, care știu cu siguranță că așa va fi!
  Doamne ajuta și sa auzim de bine! Pina atunci îți doresc Sărbători Fericite și Un An Nou cât mai împlinit! (Va fi oricum!)
  Pupici 😘❤️!

Post A Comment