Floricele și culoare, pentru orice sărbătoare!!

Floricele și culoare, pentru orice sărbătoare!!

Da!! Asta e recomandarea mea pentru evenimente reușite! Un pic de culoare nu strica niciodată! Asa a fost și în cazul botezului nostru. O cristelnita înflorata și cu fluturi, ce mi-au amintit de primele emoții ca viitoare mama. La început, când am aflat de sarcina și i am văzut inima bătând l-am numit licurici. Și asa a fost pana a venit pe lume. Acum, la botezul lui pe cristelnita a avut fluturași albastrii, amintind de inceputurile vieții lui în pântecul meu.

Cum am ajuns la cristelnita?

Viata îți aduce în cale oamenii potriviți, la momentul potrivit! Asa a fost și reîntâlnirea mea cu o fosta colega de liceu, Georgiana!
Mai exact eu cautam aranjament pentru cristelnita. Urma botezul piciunicului și îmi doream un aranjament frumos și accesibil.

Cine este Georgiana?

Este o frumoasa mămică a unei fetite adorabile! La baza este educatoare, iubește copii și le trasează traiectorii frumoase către viitor. Alături de soțul ei decorează și pun umărul ca evenimentele la care sunt chemați sa arate ca sufletul celui sărbătorit.

De când face asta?

Pentru ca ii plac culorile și evenimentele, de 3 ani înfrumusețează petrecerile celor ce ii solicita îndemânarea. Și face asta cu drag!

Cu ce va poate ajuta?

Aranjamente pentru evenimente (petreceri, zi aniversare, nunti, botezuri).
Pune la dispoziție: panouri, arcade, decor pentru cristelnița, chevalet, casa de bani, tot felul de decoratiuni pentru photocorner, invitatii . Face si aranjamente cu baloane (in funcție de ce isi doreste fiecare).

Unde o găsiți?

Pagina ei de Facebook se numeste Unique Moments și este o mămică dedicata frumosului, care cu siguranță va poate ajuta!

De ce va scriu despre ea?

Pentru ca muncește și este atenta la detalii, fără sa ceara prea mult! Eu încurajez și susțin oamenii care pun suflet în ceva mic, al lor și nu uita sa fie umani.

 


Zâmbiți și iubiți!

Iulia
iulia@filtrualbastru.ro
No Comments

Post A Comment