De la suport de vin, la atelier!

De la suport de vin, la atelier!

Imi plac povestile! Si azi am una frumoasa pentru voi. Aceasta a inceput in urma cu fix  5 ani, chiar pe 27 ianuarie. Atunci destinul i-a adus pe doi tineri impreuna! Ea, contabila, cu studii in  economie, iar el un tanar inginer, care lucra in IT. Roxana si Razvan  sunt protagonistii acestei povesti, care ne dovedeste ca se poate si la noi.

Poveste ce da curaj!

Un suport de sticle de vin le-a dat ideea unei mici afaceri de familie. Asa ca  si-au luat inimile în dinți și au renuntat la locurile de munca. Au inceput sa creioneze ideea unui mic atelier. Fara bani in buzunar au inceput sa isi aseze ideile pe hartie. In iunie 2017 au aplicat pentru proiectul Start Up Nation. Steaua lor norocoasa a facut ca in septembrie proiectul sa fie aprobat. Jucariile sau altfel spus, utilajele de doua tone pentru atelier au venit in martie 2018. Timp de o luna au asteptat suportul tehnic. Insa tipic tarii noastre si-au dat seama ca nu vor avea parte de el. Si au inceput sa se documenteze. Usor, usor cu „trial si error „au inceput munca propriu zisa.

De la o bucata de lemn, la emotie

Trezesc emotii! Asta fac cele doua perechi de maini dibace. Muncesc singuri si neintrerupt pentru a aduce zambetul pe fata clientilor lor. Ca doi mestesugari dedicati dau „viata” unor bucati de lemn. Daca initial isi doreau un suport pentru sticlele de vin acum, dupa trei ani  gama lor de produse numara peste 1700 de repere. Printre care: decoratiuni, monograme, rame foto, trofeecutiisuporturi si organizatoare.

Locul potrivit pentru micii creatori hand made

De pe site-ul lor, holdmystuff.ro   puteti comanda o multime de produse ce pot fi personalizate. Daca realizati seturi personalizate pentru nunti, botezuri sau mot, aici aveti blank-uri de unde puteti alege. De asemeni pentru cei pasionati de lichenii stabilizati, gasiti mai multe tipuri de rame ideale pentru a fi personalizate. Sau daca vreti un model ce nu apare in lista poate fi facut special pentru voi!

Cat de greu le-a fost?

 

Destul de anevoios drumul, de la schita de pe foaie si pana atelier. Pentru ca atunci cand esti mic incepi cu pasi mici. Eu stiu ca pasii mici sunt cei mai siguri. Au fost sacrificii de ambele parti. Au cautat idei de a lucra lemnul si furnizori seriosi. Au renuntat la vacante si micile placeri pentru a investi constant in pasiunea lor. Va mai trece timp pana se vor putea bucura pe deplin de sacrificiile facute.

Ce vreau sa transmit?

Ca visele devin realitate. Si atunci cand te visezi facand ceva, chiar il poti face. Eu sustin oamenii intreprinzatori si mai ales tinerii care  vor sa se dezvolte la ei acasa. Chiar daca trebuie sa renunte pentru o perioada la ei, nu renunta la visele lor. E de admirat cand ii vezi crescand usor, usor si mai mult sunt exemplu de urmat. Astfel povestea celor doi continua si ii puteti gasi pe holdmystuff.ro, la cel mai scurt click!

Zambiti si iubiti!

Iulia
iulia@filtrualbastru.ro
No Comments

Post A Comment