Tie, prima minune a vietii mele!

Tie, prima minune a vietii mele!

Tie, primul meu nascut…

Tu mi-ai deschis sufletul de mama! Pentru intaia oara am simtit cum o parte din mine este in bratele mele si nu in trupul meu.
Tu m-ai facut vulnerabila tuturor temerilor, pentru ca nu pot sa nu ma gandesc la orice te-ar putea rani.
Stiu… Te-as creste intr-un glob de cristal, ferit de boli, necazuri si oameni cu suflet negru! Insa viata te va cali cu de toate. Va avea lectii pe care, poate noi nu le-am intanlit, dar iti vom fi alături, fizic sau spiritual sa treci peste! Pentru ca in fiecare celula a trupului tau este o parte din mine si o parte din tatal tau. Si nu doar din noi, ci si din bunici, strabunici, din pamantul pe care il calci si l-am calcat si noi.

Si ma umfla plansul!

Greu sa nu ma apuce plansul, de bucurie, nu de tristete! De emotie si fericire ca acum sub inima mea mai bate un suflet!
Un suflet pe care ne dorim sa il iubesti si sa sa iti fie tovaras de viata! Sa nu treci prin incercari si bucurii singur, cand noi nu vom mai fi!

Teama de reactia ta!

E teama ca nu stiu cum o sa primesti venirea acestei vieți, in viata ta. Mi-as dori din suflet sa te bucuri si sa te lipesti de ea, asa cum esti liplit de noi! Dar in timp se va suda o relatie frumoasa, noi vom avea grija de asta!

Pana la viata ta de familie, inceputul tau e cu noi!

Asa e! O sa ai o familie candva! Dar radacinile tale vor fi la fel ca acestui sufletel! Amintirile voastre vor fi de neinlocuit si copilaria va va lega mereu!
Iarta-ma de pe acum daca voi fi obosita sau voi reactiona mai greu la ghidusiile tale! Voi incerca din rasputeri sa va arat iubirea in mod egal!
Tu vei ramane printul meu, orice ar fi! Primul suflet care m-a invatat atatea! Răbdarea, nesomnul, sa dormi cu lumina aprinsa! Eu cu tatal tau ne-am dedicat mai mult decat credeam vreodată cresterii tale si acum vei fi si tu implicat pentru sufletelul ce vine!

Esti mic, inca prea mic!

O sa privesti ciudat, mai ales ca nu intelegi inca, venirea unui nou pui in casa! Acum o sa vezi ca dispare burtica de cangur pe care am plimbat-o noua luni. Este un cadou pe viata pentru tine, puiul meu! cel mai frumos dar pe care ni-l putea da Dumnezeu!
O sa fie mica la început, dar apoi vei avea cu cine sa te joci,cu cine sa imparti, bine si cu cine sa te mai certi… Iar noi vom fi spectatori la copilăria voastra si recunoscătoari Lui Dumnezeu sa va avem in viata noastra! Noi nu am avut frati si nu stim cum e, dar vom incerca sa va crestem apropiati si uniti!

Nu iti ia nimeni „tronul”!

Copile, tu esti o minune pe care nici nu speram sa o primim! Surioara ta, nici macar in procente nu era in foaia medicala!
Asa ca orice s-ar zice vreodata, daca tu crezi in ceva si Dumnezeu ingaduie!
Abia astept ziua in care bratele tale mici vor strange la pipet un trup mic si plapand, din acelasi aluat ca tine!
Ochisorii mei frumosi de cerb, te iubește mama, asa cum doar mamele simt iubirea pentru puii lor! Stai linistit vorba aia din popor, „mai vine unul, gata iti cade tronul” nu se aplica! Tu esti puiul cel mare si ai locul tău, ea puiul cel mic, cu locusorul ei! Intr-o familie e loc pentru toti!

 

Iulia
iulia@filtrualbastru.ro
No Comments

Post A Comment