Dormim la san!

Dormim la san!

O mama e surda!

Da, cu toții știm teoria! La toate, în general avem un corector invizibil și un talent de a spune altuia cum sa facă, ce sa facă și mai ales cum sa nu facă!
Poți sa îți dai cu părerea despre orice și oricâte, dar când vine vorba de familie… Apare un subiect delicat!

Mama și atât!

Cu siguranță nu sunt cea mai buna mama, nu sunt un model de urmat! Da, mie nu îmi adoarme copilul singur și nici nu ma lasă inima sa îl pun singur în pătuț!
La noi se adoarme la san, întins. Și cu o mana se joaca pe fata mea. Ii pup mânuțele și îl strâng lângă mine, de parca asa va fi mereu! Și știu ca nu va fi!

Pătuț de decor!

Da, pătuțul e plin de jucării și e loc de joaca pentru el! Nu pot sa îl tratez ca pe un om mare, e prea firav și prea mult dorit ca să îndepărtez asa! Educație facem cu altele, nu cu somnul.

Trăiesc intens fiecare clipa!

Fiecare somn al lui a fost vegheat de mine, fiecare respirație am tras-o pe nas, ca pe cea mai minunata mireasma Și profit! Sunt anii mei de iubire necondiționată și simt ca fiecare zi, cu fiecare abilitate câștigată se transforma, cum e firesc și normal din bebeluș într-un copilaș rânjit!

Prin filtru albastru…

Eu sunt o mama surda! Sau selectiva as putea spune! Am multe site, filtre prin care cern informațiile și puține le folosesc! Știi de ce? Pentru ca atunci când e vorba de familia mea acționez cu inima și sunt ca o leoaica! Zic, da! Zic ca tine, nu te contrazic chiar dacă as avea argumente, dar fac cum simt! La inima nu lucrezi cu bareme, studii și alte SF-uri.

Asa ca dacă ma vezi puțin altfel gura mica! Nici eu nu îmi dau cu părerea despre tine, ca s-ar putea sa îți scazi încrederea în tine dacă ma asculți!

Mămico iubeste-ti puiul! Dormi cu el, pupa-l pana îl albești, fă-l fericit și mulțumește Lui Dumnezeu! Gura lumii…e doar o gura!

Zâmbiți și iubiți!

Tags:
, , , ,
Iulia
iulia@filtrualbastru.ro
No Comments

Post A Comment