Ochi de artist, Grecu Georgiana!

Ochi de artist, Grecu Georgiana!

Da, machiază bine!

Asta e concluzia și încep cu ea! Nu o laud ca e fina mea, ci spun adevărul! Ani de zile am fost doar prietene și timpul ne-a înrudit! Dincolo de cochetaria eu, de faptul ca e frumoasa, mamiutica asta de fata are ochi de artist!

Cand nu mai știi cum e machiata!

Ieri, la botezul finutei Aylin am fost machiata de Georgiana! Dacă inițial am fost reticienta… Mamele de bebeluși știu ce zic, cand stau cu parul ciufulit în casa și se bucura doar de pasta de dinți și apa pe fata, cred si ei ca uita ce înseamnă un machiaj de eveniment.

O mana dibace

A venit cu o sarsana de pensule, cutiuțe, farduri și toate alea! Ziceai ca se muta! Și tot ii mai lipseau!… Eu am mai cumpărat câte una, alta, sa fie! Și acum le-a folosit ea!

Cine este Georgiana?

Dacă ar fi o pagina rezervata corecturii, criticii și pozelor perfecte, ea ar avea pagina asta rezervata! Este un mic artist, nedescoperit! Ii place frumosul și scoate partea frumoasa prin culori și umbre! Nu știu cât e constienta de înclinația ei, dar mereu am susținut-o sa meargă pe drumul asta!

Daca are salon?

Nu! Nu, nu are și nici nu o găsiți undeva anume! Doar pe facebook și instagram, acum e la început pentru publicul larg!

De ce scriu de ea?

Pentru ca machiaza frumos! Și vreau sa știe si cei care încă nu o cunosc! E o mămică de băiețel și lucrează într-un magazin din Mall, tot din aria asta a frumuseții! Încă nu s-a pus pe picioare cu tot arsenalul de make-up, daca logistica e în așteptare, ceea ce tine de manevrabilitatea mâinilor și un machiaj cap coada perfect este stăpânit perfect de ani de zile!

As scrie multe, dar atât pot sa va zic!

Omenie, bun gust și perfecțiune! Pentru mine a fost perfect! Am zăpăcito sa nu fie prea mult… Nemachiata de luni de zile
.. Dar dacă vrei sa te faci remarcata, cu siguranță scoate frumosul din chipul tău!

Zambuti și iubiți!

Iulia
iulia@filtrualbastru.ro
No Comments

Post A Comment