Cum sa fii o mireasa fericita?

Cum sa fii o mireasa fericita?

 

Jumătatea perfecta.. pentru tine!

Primul pas îl reprezinta alegerea potrivita! Sa alegi cu inima! Viitorul soț este omul, alături de care construiești o familie, o casa, un viitor! Dacă ai ales cu sufletul, indiferent de resursele nuntii, te vei bucura negreșit!

Sa nu ai așteptări de la vreme!

Daca e o nunta primăvara sau toamna încearcă sa ai un plan B, dacă faci în aer liber. Sa nu îți strice norii toate planurile!

Și chiar dacă ploua, bogatieee! Asa se spune, acum ca e doar asa ca să compenseze sufletul, vom vedea! La nunta noastra am avut cod portocaliu de furtuna! Dar asta nu m-a împiedicat sa zâmbesc și sa ma bucur de moment!

Gândește-te ca este doar o zi!

Timpul trece foarte repede, mai ales când e un moment mult așteptat și fericit! Asa ca trebuie sa ignori tot ce vine negativ spre tine!

Mergi la sigur, nu la pomul lăudat!

Ai visat la ziua asta de când te jucai cu păpușile! Asa ca încearcă sa întri în pielea uneia și sa îți pregătești din timp programările pentru make-up și par ca să nu ai surprize neplăcute! Cel mai indicat ar fi sa mergi la cine ai mai fost și știi ca este ok. Pentru ca e atunci nu e timp de încercări!

Nu alerga după nimic!

Desemnează oameni responsabili pentru diverse momente! Ca sa nu alergi tu sau soțul după lucruri, cel mai indicat, cavalerii și domnișoarele sau verisorii sunt oamenii pe care te poți baza.

Lista poate continua, dar eu îți recomand atât ceva…

Privește-te în oglinda și zâmbește! Astăzi este ziua în care vei străluci mai mult ca soarele și vei fi în centrul evenimentului. Bucură-te!

Ai la dispoziție doar câteva ore de basm, apoi devii o mica Cenușăreasa! Mai mult sau mai puțin! Odată scoasa rochita, totul devine o poveste și o amintire!

Hai sa fie una frumoasa! Pentru ca asta îți doresc și eu!

Zâmbiți și iubiți!

Iulia
iulia@filtrualbastru.ro
No Comments

Post A Comment